رفتن به محتوای اصلی
x

بیمارستان امام حسین(ع) گلپایگان

معرفی و تاریخچه

بیمارستان امام حسین گلپایگان با توجه به نقشه موجود، هم زمان با خمین در دهه 50 و با نقشه ای مشابه ساخته شده‌ است. البته هیچکذام از این دو ساختمان بر اساس استانداردهای بیمارستانی ساخته نشده بود و یکی از ایرادات اصلی این دو بیمارستان جدایی ساختمان اورژانس بیمارستان بود که از ساختمان اصلی بیمارستان فاصله داشت و جابجایی بیماران را با مشکل مواجه می کرد. این بیمارستان دارای اتاق عمل هم بود و از جمله مراکز درمانی شهرستانی بود که به دستگاه سی‌تی‌اسکن مجهز شد و البته خیرین نیز در این بیمارستان برای مرمت بیمارستان تأمین هزینه می‌ کردند.

مدیر شبکه فعال شبکه گلپایگان در حال حاضر آقای دکتر رستمی است که حدود 25 سال، مدیر شبکه و هم مسؤول بیمارستان بوده اند که فعالیت‌های زیادی در آن شبکه به همت ایشان انجام گرفته است. گلپایگان اولین شبکه‌ای است که در سال 97 جشن پایان زیرساخت‌های بهداشتی در آن گرفته شد. بیش از 30 درصد از زیرساخت‌ها را خیرینی که مقیم گلپایگان و یا حتی خارج از گلپایگان و حتی خارج از ایران هستند، تأمین کرده اند.

در این بیمارستان هتلینگ به معنای کامل و جامع انجام گرفته است. البته ساخت اورژانس بیمارستان در زمان از سال 90 به تدریج شروع شده بود، و از سال 92 به بعد کار ساختمانی اورژانس به اتمام رسید و در سال 93 ساختمان اورژانس که چسبیده به بیمارستان بود افتتاح شد. هر چند استانداردهای لازم برای اورژانس را ندارد ولی بهرحال اورژانس خوبی است.

اورژانس قبلی تا حد سقف و ستون تخریب و مجددا با کاربری اداری بیمارستان بازسازی و بهره‌برداری شد. یکی از اولین کارهایی سال 93 آغاز و با کمک خیرین با سرعت پیش رفت، ساخت و راه‌اندازی مرکز دیالیز بیمارستان بود که در حال حاضر یکی از شکیل‌ترین ساختمان‌های بیمارستان است. بیمارستان همچنین دارای یک دستگاه سی‌تی‌اسکن 16 اسلایس پیشرفته می باشد و اتاق عمل‌ها و کلیه بخش‌های بیمارستان بازسازی شده است. علاوه بر آن، تابلوهای برق بیمارستان به کلی تعویض شد. این بیمارستان از شهرهای اطراف حتی خمین که از نظر مساحت بزرگ‌تر از گلپایگان است مراجعاه کنندگان زیادی دارد. در این بیمارستان تنها بخش زنان و سی‌سی‌یو بیمارستان از جمله قسمت‌های بازسازی نشده بیمارستان است که با کمک خیرین و اعتبار اخذ شده از وزارتخانه در حال انجام است. کلینیک ویژه بیمارستان نیز در ساختمانی دو طبقه با مساحت 1500 متر مربع ساخته شده و در حال حاضر در دو تایم صبح و بعدازظهر مشغول به ارایه خدمات می باشد.

منابع:

بر گرفته از مصاحبه آقای دکتر یوسفی، مرداد ماه 1400

 

نمایش تصویری