رفتن به محتوای اصلی
x

تالار اصفهان

معرفی و تاریخچه

 

با پیگیری‌های آقای مهندس کوپایی و اخذ مجوز ساختمان‌هایی در قسمت بالایی دانشگاه، ساختمان دانشکده مدیریت و اطلاع‌رسانی پزشکی و علوم توانبخشی ساخته شد. مجوز سازمان مدیریت برای این ساختمان حدود 500/8 متر است ولی در عمل بیش از 18 هزار متر ساخته شد.

با تغییراتی که در این ساختمان داده شد. استفاده‌های بهینه‌ای از ساختمان شد. ضمن حذف استخر در نظر گرفته شده در در قسمت غربی دانشکده علوم توانبخشی و در قسمت شرقی، دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی علوم پزشکی تقسیم شد. همچنین با حذف رمپ سیمانی با ویلچر بزرگ سیمانی که به عنوان نماد دانشکده علوم توانبخشی در نظر گرفته شده بود، با احداث سقف در راهرو، کتابخانه مشترکی برای دو دانشکده احداث شد. همچنین قسمت پشتی ساختمان به صورت مجزا با احداث ساختمان آفرینش، ضمن بهره‌برداری اداری از این ساختمان، در قسمت بالایی راهرو سالن آمفی تأتری به نام "تالار نفیس" با ظرفیت 220 صندلی احداث شد. این تالار با چشم انداز بسیار زیبا از شهر اصفهان با بهترین امکانات ساخته شد. در این تالار با دو اتاق مجزا، امکان ترجمه همزمان وجود دارد. برنامه‌های زیادی در آن برگزار شده، ولی تا امروز همایش بین‌المللی در آن برگزار نشده است.

همچنین راهرو‌های دو طبقه پایین تر که برای تردد دانشجویان بین دو دانشکده استفاده می‌شد، ضمن احداث سقف دیگری در طبقه دوم، فضای پشت ساختمان را با تغییرات معماری ابتکارانه‌ای به مرکز آموزش مجازی دانشگاه تبدییل، تجهیز و راه اندازی شد.

 

تالار اصفهان

همچنین برای انتقاع دو دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی و دانشکده علوم توانبخشی با تقویت ستون‌ها با چهار راه دسترسی (از داخل ساختمان از هر دو دانشکده) و هم از قسمت پشت و جلوی ساختمان "تالار اصفهان" با چشم‌انداز و نمایی بی‌نظیر در دانشگاه با ظرفیت 150 صندلی فلکسیبل طراحی، اجرا و بهره‌برداری شد. در کنار این تالار، چهار اتاق خیلی بزرگ دو اتاق حدود 80-70 متر و دو اتاق 40-30 متر برای کارگاه‌های آموزشی در نظر گرفته شد. در مجموع مرکز آموزشی جامع و کامل ایجاد شد. این مجموعه برای برگزاری برنامه‌های کوچک 120 نفره برای هر دو دانشکده و گاهاً برای سایر قسمت‌های دانشگاه قابل استفاده است.

قابل یادآوری است که از این فضای 800 متری در پنج طبقه که برای ایجاد رمپ و نماد سیمانی در نظر گرفته شده بود، 4000 متر استفاده مفید و کاربردی، برای ایجاد تالار نفیس، تالار اصفهان، کتابخانه و مرکز آموزش مجازی با ایده ابتکارانه و اجرای معاون پشتیبانی وقت دانشگاه آقای دکتر یوسفی به انجام رسیدکه این پروژه‌ها بدون افزودن شدن به حتی یک متر به ساختمان از فضای پِرت ساختمان استفاده بهینه شد.

 

منابع:

- مصاحبه دکتر علیرضا یوسفی، مرداد ماه 1400

 

 

نمایش تصویری